Wanneer je een woning (ver)koopt, hoort daar een woningpas bij. De woningpas is een digitaal paspoort van je woning, waar alle belangrijke informatie over het huis en de omgeving is gebundeld: van attesten tot informatie over bodem, isolatie en energie. Ook een inventaris van de aanwezige hoeveelheid asbest in de woning zit vervat in de woningpas. Dit kadert in het plan van de Vlaamse overheid om Vlaanderen tegen 2040 asbestvrij te maken.

En uitgerekend met dat abest-onderdeel van de woningpas zit je bij Asbest Expert goed: we helpen je met het inventariseren, analyseren en rapporteren van alle asbest in je woning. Contacteer ons!

Asbest Rapport

Je (ver)koopt een woning en hebt voor de woningpas een overzicht nodig van de aanwezige asbest in de woning? Onze experten maken een gedetailleerd asbest-rapport voor je op met een concreet stappenplan voor de sanering en een kostenberekening.

Meer info

Asbest Analyse

Je wil het aanwezige asbest of vermoedelijke asbest in je woning laten analyseren, maar waar begin je? De asbest expert weet de weg! Vraag hier een kant-en-klaar pakket aan om zelf het staal te nemen of vraag onze experten om langs te komen.

Meer info